Baryk z Eustachova dvora ("Bobo")

Bobo
* 4. 1. 2008 - 14.10.2013          CMKU/BM 01894/08

BULLMASTIFF
plavý
Váha: 66 kg      Skus: těsný předkus 6/6

Důvod úmrtí: magnetickou rezonancí diagnostikován nádor na mozku, následná euthanazie

sourozenci: Bára, Bery, Beta, Bona z Eustachova dvora

Adam Ha-Szani Vendy Andy Zambull farm Gaston Sesybo
Csinibaba Éjjeli Vadör
Felicity Somogyvári Vitéz Uve Somogyvári Vitéz
Abby Somogyvári Vitéz
Catty Ha-Szani Vendy Higness Royal Kviz Gary ze Salfonu CS
Cocktail Muazanbluuza´s
Europa Woodlands-Bull Ubul Somogyvári Vitéz
Abby Somogyvári Vitéz
Jak jsme k "Bobánkovi" přišli

 Naše vlasatá Duffynka, měla výhledově slíbeno, že bude mít jednou třeba kamarádku stejně vlasatou jako je ona sama....a tak člověk míní, život mění, další chupatice beardedčí asi jen tak do naší smečky nezavítá... Molosi, neuražte se "slintadla a sražené čumáky" nejsou s manželem naším šálkem čaje...přesto,nebo právě proto, pod heslem "odříkaného největší krajíc", vdusal s hrdou elegancí do našeho života Bobo. Osud napsal do Bobovy psí životní knížky kapitolu, v níž se bude muset rozloučit se svojí minulou rodinou, kde o něj bylo dobře postaráno. Po zralé úvaze jsme se tedy domluvily, že ta další kapitola, bude psána v naší rodině a smečce, s býválým páníčkem zůstaneme stále v kontaktu. Byla jsem velmi potěšena tím, že jsou dnes lidé, kterým přesto, že psa již nemohou dále vlastnit, se velmi starají o to, jak se jejich miláček bude mít, "neodloží jej" jako nepotřebnou věc ale naopak, snaží se mu životní změnu usnadnit jak jen to jde. My se snažíme o totéž...
" Bobo, vítej u nás doma, jsi desátým, neočekávaným, neplánovaným...a přesto již v našem srdci usídleným členem Jongalíkového teamu..vzhledem k tomu,že jsi velké plemeno, ti přejeme především, aby jsi se ještě dlouho těšil pevnému zdraví!!!"

Povaha

Bobo je povahy, jakou jen lze očekávat od molose a angličana v jedné osobě... nic nečiní zbytečně a má nadhled. Občas je k pousmání svojí zdánlivou nemotorností a pomalostí, to se však mění v případě, že jej něco zaujme. Pokud se rozhodne, že přes něj dotyčný neprojde, tak skutečně neprojde, je si vědom své síly, kterou ale nezneužívá. Bobo není výjimkou a i na něj můžeme "prásknout" nějakou tu neřest :-) velmi jej zajímá zvěř pernatá, naše křepelky se tedy musí mít na pozoru :-)

Fota

18.bobo
19.bobo22.bobo lezi20.bobo
17.bobo
23.bobo postoj24.bobo hlava
11.Bobo s duffy
12.bobo15.bobo16.bobo
8.Bobo kuk
9.Bobo v aute10.Bobo v aute
7.Bobo
6.Bobo5.bobom
Bobo 5 years

Bobo hlídáSkóre lovu křepelky - kupodivu přežila :-)
Bobo hlídá